A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги" Галицької міської ради Івано-Франківської області

Європейський тиждень імунізації 2024

Дата: 15.04.2024 11:49
Кількість переглядів: 9

 

https://xschfodzezpuyabaswolveoaceitollx.cdn-freehost.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/yeti.png 

З 21 по 27 квітня 2024 року Європейський регіон ВООЗ відзначає Європейський тиждень імунізації (EIW). Мета цього широкомасштабного заходу – підвищити серед громадськості розуміння важливості вакцинації для попередження небезпечних захворювань та збереження життя.  

Напередодні Європейського тижня імунізації нагадуємо про важливість імунізації, яка дозволяє зберегти в світі від 2 до 3 мільйонів життів щороку. 

В Україні Календар профілактичних щеплень передбачає обов’язкову вакцинацію проти десяти захворювань: туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, кашлюку, правця, кору, гепатиту В, гемофільної інфекції, краснухи, епідемічного паротиту. Вакцини за Календарем безоплатні, їх закуповують за державний кошт. Дані вакцини наявні в пунктах щеплень всіх амбулаторій Центру.

Шановні батьки! Роблячи щеплення своїм дітям, ви захищаєте їх від інфекційного захворювання, відмовляючись від вакцинації - ризикуєте здоров’ям та життям!  

 Закликаємо і наших дорослих клієнтів завітати в пункти щеплень та провакцинуватись від таких небезпечних захворювань як правець і дифтерія. Щеплення проводяться кожні 10 років починаючи з 26 років. Ефективність   у випадку своєчасних ревакцинацій сягає 100%.

Будьте здорові та до зустрічі в пунктах щеплень!

 

Підготовлено на основі матеріалів Національного порталу з імунізації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень